تولیدات شرکت ایرانی جایگزین نانوجوهرهای چینی میشود؟
روسریهایی با طرحهای جوهری نانویی / تولیدات شرکت ایرانی جایگزین نانوجوهرهای چینی میشود؟
به گفته عضو هیئتمدیره شرکت برنا شیمی آریا، از جوهرهای نانویی این شرکت در ایجاد طرح روی موکت استفاده میشود و در آینده نزدیک این جوهرها در چاپ طرح روی روسری نیز کاربرد خواهد داشت.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت «برنا شیمی آریا»، جوهر تصعیدی چاپگر جوهرافشان حاوی ذرات نانومتری را به تولید صنعتی رسانده و در حال حاضر در صنعت نساجی داخل کشور از این جوهرها استفاده میشود.
سید محمد موسویفرد، عضو هیئتمدیره شرکت برنا شیمی آریا درباره جوهر تصعیدی چاپگر جوهرافشان حاوی جزء نانومتری، میگوید: «این محصول در حال حاضر با ظرفیت ۸۰ کیلوگرم در ماه تولید و به فروش میرسد هرچند که با ماشینآلاتی که خریداری کردهایم و احتمالا تا دو ماه آینده وارد کارخانه شوند، ظرفیت تولید ما دو برابر خواهد شد.»
موسویفرد درباره کاربردهای این نانوجوهر تصعیدی میگوید: «این جوهرها در حوزههای مختلف کاربرد دارد که ما در حال حاضر روی صنعت منسوجات متمرکز شدهایم و این نانوجوهرها به دو شرکت تولیدکننده موکت عرضه شده و این دو شرکت از نانوجوهرهای برنا شیمی آریا در تولید موکت استفاده میکنند. از آنجایی که این نانوجوهرها داخل بافت موکت نفوذ میکنند، طرحهای ایجاد شده با این نانوجوهرها دوام بسیار زیادی داشته و تا سالیان طولانی طرح روی موکت باقی میماند. جوهرهای معمولی روی سطح موکت قرار میگیرند که به مرور از سطح جدا شده و طرح از روی موکت پاک میشود. با چند شرکت تولیدکننده دیگر موکت نیز در حال مذاکره هستیم تا از این جوهرها در محصولات آنها نیز استفاده شود. همچنین چند شرکت تولید کننده روسری نیز به دنبال استفاده از این نانوجوهرها هستند که در فاز مذاکره با آنها قرار داریم و امیدواریم به زودی با این شرکتها به توافق برسیم.»
عضو هیئتمدیره شرکت برنا شیمی آریا درباره بازار صادراتی این نانوجوهرها میگوید: «فعلا نیاز زیادی در بازار داخل وجود دارد و به دنبال تامین آن هستیم. به محض افزایش ظرفیت تولید میتوانیم وارد بازار صادراتی نیز شویم. از آنجایی که کیفیت محصولات ما از نانوجوهرهای چینی بسیار بهتر است و در منطقه نیز تولیدکنندهای برای این نانوجوهرها نداریم، بازار منطقه برای این محصول مهیا است و امیدواریم بتوانیم به سرعت وارد این بازارها شویم.»
این جوهر از دو بخش اصلی حلال و ماده رنگزا تشکیل شده است، که حلال آن آب بوده که این موضوع موجب شده تا این رنگ زیستسازگار باشد و ماهیت نانویی این محصول نیز در بخش مواد رنگزا است. این نانوجوهر در چاپگرها و پلاترهای بزرگ صنعتی نیز قابلاستفاده بوده و عملکرد آن به گونهای است که میتوان این جوهر را روی کاغذ و همچنین به صورت مستقیم روی محصول موردنظر چاپ کرد.